Glazenwassen op maat

Glazenwassen is de specialiteit van EuroWisser glazenwasserij. Door het jarenlang aan de binnen- en buitenzijde bewassen van de ramen van winkels, bedrijven, banken, instellingen, stichtingen, vastgoedbeheerders, kerken, scholen, verenigingen van eigenaren (V.v.E.'s) en schoonmaakbedrijven hebben wij ervaring met vrijwel alle soorten gebouwen.

Omdat niet elke situatie hetzelfde is, wordt in overleg voor elke opdrachtgever een werkprogramma op maat gemaakt. Dit werkt kostenbesparend en geeft inzicht in de werkzaamheden.

Wij streven naar een veilige en gezonde manier van werken, met als leidraad de Risico-inventarisatie en -Evaluatie voor de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche; Module Glas - en Gevelreiniging.

In principe bewassen wij niet de ramen van particuliere woningen, tenzij er sprake is van een V.v.E. (Vereniging van Eigenaren), waarbij de incasso centraal geregeld is. Uiteraard dienen dan alle bewoners van het appartementencomplex of de woonwijk klant te zijn.

Doelstellingen

  • Een bijdrage leveren aan de technische levensduur van het gebouw;
  • Zorgen voor een representatieve uitstraling en een schone werkomgeving;
  • Zorgen dat daglicht de werkplek kan bereiken;
  • Opleiding.

Onze glazenwassers zijn mimimaal in het bezit van: diploma Vakopleiding Glazenwasser, Module Glazenwasser in Uitzonderingssituatie en Basisveiligheid (VCA).

 

 

 

 

 

Glazenwasserij EuroWisser Glashelder.info